0.F havde styr på trafikken og vandt 1000 kr.

skolestart
20. december 2018

Eleverne i 0.F på Skovlunde Skole Syd har klaret sig flot og været heldige i den landsdækkende kampagne ’Børn på vej’. Klassen var nu vundet 1000 kr. til klassekassen.

I Ballerup Kommune er målet, at alle børn skal være trafiksikre. Derfor satte kommunen ved skolestart i august plakater op ved alle skoler med budskabet ’Børn på vej’. Derudover fik alle kommunens 0. klasser udleveret ’Min Trafikbog,’ hvor børnene har løst opgaver om sikker trafik. 

0.F fra Skovlunde Skole Syd er nu blevet udtrukket som vinder af konkurrencen, og det betyder, at klassekassen er blevet bliver polstret med 1000 kr. ekstra. Klassen fik den glade nyhed forleden, og de kan nu skilte med, at de har helt styr på trafikken og trafikreglerne.

Stort tillykke til 0.F!

Hjælp til forældre om børn og trafik
Kampagnen ’Børn på vej’ sætter fokus på, at børn i alle aldre skal lære at blive sikre i trafikken. Små børn lærer trafik ved at øve sig mange gange sammen med deres forældre. Store børn skal ofte have gentaget, hvad de skal holde fokus på i trafikken, og at de skal lade mobiltelefonen blive i lommen. 

Fælles for alle børn er, at deres forældre er rollemodeller i trafikken. Det og meget andet kan forældre læse om på www.sikkertrafik.dk/forældre. Her kan de også tilmelde sig et nyhedsbrev, så de løbende får nyheder, tilpasset deres børns alder. 

Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden står bag hjemmesiden, som skal hjælpe forældre med at lære deres børn at begå sig sikkert i trafikken.