275 beboere på plejecentre vaccineres 6. januar

vaccine
31. december 2020

Allerede på onsdag bliver omkring 275 beboere samt plejepersonale på Ballerup Kommunes syv plejecentre vaccineret mod Covid-19.

Det nye år begynder med en rigtig god nyhed for de borgere i Ballerup Kommune, der bor på plejecentre og som har sagt ja tak til at blive vaccineret mod Covid-19. 

Mellem klokken 9 og 12 den 6. januar vil 275 beboere samt de medarbejdere, der er på arbejde den dag på plejecentrene, få det første stik mod Covid-19. Den 27. januar vil de få den anden dosis af vaccinen. 

Vaccineres en måned før forventet

”Jeg er utrolig glad for, at vi nu kan gå i gang med at vaccinere de første borgere i Ballerup Kommune. Det er i sig selv et fantastisk skridt i den rigtige retning. Det sker ovenikøbet en måned før, end vi var blevet lovet i forhold til den rækkefølge, vaccinen var planlagt til at blive givet efter. 

Når det allerede er vores tur i Ballerup Kommune er det takket være, at der er kommet flere vacciner til Danmark hurtigere end forventet – og det kommer nu de ældste og mest sårbare borgere til gode,” siger borgmester Jesper Würtzen.

På kommunens syv plejecentre er vaccine-opgaven grundigt forberedt og alt er klar til at modtage vaccinerne og til at beboere og medarbejdere kan få det første stik.