Årets Skovlundeborger 2017

Leder af Skovlunde Kulturhus Bente Christensen er kåret som Årets Skovlundeborger 2017
4. juli 2017

Bente Christensen – leder af Skovlunde Kulturhus – er Årets Skovlundeborger. Stort tillykke med den flotte titel!

Hvert år kårer Skovlunde Lokalråd og Lions Club Skovlunde Årets Skovlundeborger. Prisen og hæderen går til en person, der har gjort Skovlunde til et lidt bedre sted at bo til glæde og gavn for Skovlundes borgere.

I år er prisen gået til leder af Skovlunde Kulturhus Bente Christensen for hendes utrættelige arbejde med at gøre Skovlunde Kulturhus til et stærkt aktiv, der giver sammenhængskraft til bydelen og danner rammen om masser af sjove, udfordrende og inspirerende arrangementer for borgere i alle aldre året rundt.

Udnævnelsen foregik traditionen tro ved en festlighed Sankt Hans Aften i Skovlunde Bypark, hvor Bente Christensen blev fejret med taler, blomster og en smuk Holmegaard-vase.

Det var en både glad, stolt og ydmyg Bente Christensen, der modtog hæderen.

Ole Jonassen fra Lions Club Skovlunde og Alex Nielsen fra Skovlunde Lokalråd fremhævede, at ikke bare Bente, men også hendes mange lønnede og ulønnede medarbejdere i kulturhuset er uundværlige. Netop medarbejderne var også i fokus for Bente Christensens takketale:

- En leder er jo ikke meget værd uden et godt team bag sig, og det har jeg! Så tusind tak til alle jer, der er med til at skabe gode rammer i Skovlunde Kulturhus.   

Diplomet er allerede hængt op i kulturhuset, og Bente og alle medarbejderne ser frem til endnu flere gode samarbejder med lokalsamfundet i Skovlunde.