Ændringer på ballerup.dk og Ballerup Rådhus fra den 3. april

selvbetjening
20. marts 2017

Fra mandag den 3. april foretager vi en række ændringer på Ballerup Rådhus og på ballerup.dk. Ændringerne skal være med til at sikre en mere effektiv og fleksibel service

Ændringerne er:

 • Borgerguiden byder velkommen
  Som besøgende på Ballerup Rådhus vil du blive mødt af en borgerguide i indgangen. Borgerguiden er til for at hjælpe dig godt i gang med brugen af selvbetjeningsløsninger og vil kunne besvare mange generelle spørgsmål og kan hjælpe dig med at finde frem til med den rette fagspecialist og evt. bestille tid til et personligt møde.
   
 • Få klik med musen
  Selvbetjening er en stor del af vores hverdag, og de fleste har prøvet at bestille biografbilletter eller købe varer via internettet. Selvbetjening har den fordel, at den er døgnåben. Sådan er det allerede på ballerup.dk i dag, men i perioden fra mandag den 3. april bliver hjemmesiden justeret, så det bliver lettere at finde og benytte selvbetjeningsløsningerne på hjemmesiden.
   
 • Farvel til køen
  De fleste af os sætter pris på at kunne planlægge vores aktiviteter i ro og mag. Fra mandag den 3. april indfører vi en ny version af vores tidsbestillingssystem, så du har mulighed for at bestille tid i forvejen, når du har ærinder på rådhuset, fx fordi du skal have fornyet dit kørekort eller pas. Med tidsbestilling slipper du for unødig ventetid, og du kan gå direkte til specialisten, der sidder klar til at hjælpe dig på det tidspunkt, som du selv har valgt.
   

Indtil videre er det kun pas og kørekort, som du kan bestille tid til, men i løbet af 2017 vil vi gradvist åbne op for tidsbestilling på flere områder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen den 3. april