Ballerup er Årets Videndelingskommune 2018

Årets Vidensdelingskommune
9. marts 2018

Ballerup er takket være deling af viden på IT- og digitaliseringsområdet blevet hædret med prisen som Årets Videndelingskommune 2018

Foto: Fra venstre ses projektleder i KOMBIT Videnscenter Louise Dalby, KOMBITs adm. direktør Thomas Rysgaard Christiansen, digitalseringskonsulent Christina Ranum Godiksen, kommunaldirektør Eik Møller og chef for Digitaliseringssekretariatet Jens Kjellerup.

Viden, know how og gode idéer er guld værd. På IT- og digitaliseringsområdet er Ballerup Kommune så gode og flittige til at dele ud af vores viden, at vi er blevet hædret som Årets Videndelingskommune.

- Vi er rigtig glade for at vinde prisen. Det er dejligt at blive værdsat, og det er ikke mindst skønt at se, at vores viden kommer både os selv og andre kommuner til gavn, fortæller Christina Ranum Godiksen, der er digitaliseringskonsulent i Ballerup Kommune.

Ballerup Kommune har indtil videre delt 14 gode eksempler, som nu kvit og frit kan komme andre kommuner til gavn.

Det er kommunernes IT-fællesskab KOMBIT, der uddeler Årets Videndelingskommune-prisen.

Dyk nærmere ned i Ballerup Kommunes i alt 14 gode eksempler