Ballerup har landets højeste produktivitet

ballerup byskilt
10. april 2018

Ballerup er Danmarksmester, når der bliver målt på virksomhedernes produktivitet. Det viser en undersøgelse fra KL.

84 procent. Så mange procent ligger Ballerup Kommune over landsgennemsnittet, når man kigger på produktivitet i de danske kommuner. Dermed har Ballerup og virksomhederne inden for kommunegrænsen landets højeste produktivitet. Det viser en ny undersøgelse foretaget af KL.

- Undersøgelsen fra KL slår igen fast, at Ballerup og vores virksomheder er en vækstmotor for hele Danmark. Vi kan se, at flere af vores nuværende virksomheder udvider og gerne vil blive boende, og at nye virksomheder hele tiden kommer til. En positiv udvikling der sikrer vækst, velfærd og flere arbejdspladser til Ballerup og hele Hovedstadsregionen, siger borgmester Jesper Würtzen.

- Erhvervslivet har siden 1970’erne været en fasttømret del af Ballerups DNA, og det skal det også blive ved med at være i årene fremover. Sidste år vedtog vi en ambitiøst erhvervs- og vækstpolitik, der skal være med til at sikre Ballerups forsatte status som motor for vækst og udvikling, siger Jesper Würtzen.

Læs mere om undersøgelsen (åbner i nyt vindue, kl.dk)