Ballerup Kommune nomineret til Den Kriminalpræventive Pris

motocross
5. april 2018

Fællesskab og gashåndtag har sikret Ballerup Kommune en nominering til Den Kriminalpræventive Pris

Ballerup Kommune er med i opløbet til at vinde Den Kriminalpræventive Pris 2018. Ballerup Kommune er nomineret til prisen for den kriminalpræventive indsats ’Motocross’.

Motocross-indsatsen går ud på at tilbyde et fællesskabsorienteret og adrenalinfyldt fritidstilbud for unge med blandt andre en risikoadfærd, der kan bringe dem på den forkerte side af loven.

Motocross-tilbuddet har siden introduktionen vist sig som en kæmpe succes, da det blandt andet har været med til at fastholde tilknytningen til skole og uddannelse for flere af de unge, som måske ellers ville være glippet uden tilbuddet.

Vinderen af Den Kriminalpræventive Pris bliver fundet tirsdag den 10. april, hvor Det Kriminalpræventive Råd holder årsmøde.