Ballerups foreningsliv hyldet til nytårskur

nytårskur
24. januar 2017

Ved årets nytårskur for foreningslivet torsdag den 19. januar gjorde borgmesteren status over kultur- og fritidsområdet

Foto: 30 foreninger var på Ballerup Rådhus sidste torsdag til nytårskur

Der var rig mulighed for Ballerups foreningsliv at hilse på hinanden, ønske godt nytår og få nye kontakter på tværs torsdag aften den 19. januar.

Her havde borgmester Jesper Würtzen inviteret til nytårskur, og tæt på 30 foreninger var repræsenteret i Atriet på Ballerup Rådhus. Foruden et tilbageblik på 2016 og et kig ind i 2017 var der stor ros til foreningerne og alle de frivillige, der hver eneste uge lægger mange timer i foreningslivet.

- Jeg vil gerne takke alle ildsjæle og frivillige ledere i vores foreninger og organisationer. I bruger hver uge mange timer, fordi I simpelthen brænder for at gøre en forskel for børn og ældre i Ballerup. Tak for jeres utrættelige indsats, lød det fra borgmester Jesper Würtzen.

Nytårskuren sluttede vanen tro med en paneldebat, hvor der var mulighed for at stille spørgsmål eller dele erfaringer på tværs af foreningsområdet.

nytårskur
Paneldebat med (fra venstre) udvalgsformand Tom Nielsen, kulturchef Jens Overgaard og ejendomschef Mads Bo Bojesen