Banedanmark lukker S-banen i påsken

s tog
22. marts 2018

I påsken starter det første af fem planlagte sporarbejder på strækningen Valby-Frederikssund, og der indsættes togbusser i stedet for S-tog.

S-banen mellem Frederikssund og Valby bliver spærret i påskedagene, dvs. fra onsdag aften den 28. marts og til og med tidlig morgen tirsdag den 3. april

DSB indsætter togbusser mellem Frederikssund og Valby i stedet. I Ballerup afgår S-togbusserne fra Hold-An Vej mellem Linde Allé og Sct. Jacobsvej. 

Om sporarbejdet
Banedanmark går i foråret 2018 i gang med en større udskiftning af sporene på S-banen mellem Valby og Frederikssund. Udskiftningen indebærer, at både skinner og sveller skal skiftes i begge af banens spor. 

Arbejdet medfører en fuldstændig lukning af banen i begge retninger i flere perioder, og arbejdet vil berøre beboerne langs S-banen og de mange, som benytter toget. Sporarbejdet i påsken er det første af fem planlagte sporarbejder på strækningen. 

Få mere info
På ballerup.dk/sporarbejde2018 har vi samlet en række nyttige links til sider, hvor du kan finde mere information om sporarbejdet, s-togsbusser, stoppesteder, tips til samkørsel, cykelplanlægning mm.