Bliv corona-testet i det mobile testcenter

Mand bag visir kigger ind i patients hals og poder ham
5. januar 2021

I weekenden kommer det mobile testcenter til Grantoftecentret og Skovlunde Skole, afd. Nord. Der er ingen tidsbestilling og der er adgang for alle.

Region Hovedstadens mobile testcenter kommer endnu engang til Ballerup Kommune hvor alle borgere over to år kan blive testet for covid-19 – uden at bestille tid i forvejen.

Det sker følgende steder:

Fredag den 8. januar og lørdag den 9. januar klokken 10 til 16 ved Grantoftecentret, Grantoftestrædet 11 i Ballerup.
Bus 143, 144 og 156 kører til døren. Der er mulighed for parkering på Platanbuen – følg skiltene.

Søndag den 10. januar klokken 10 til 16 ved Skovlunde Skole, afd. Nord, Lundebjerg 72, Skovlunde.
5 min. gang fra Skovlunde Station. Der er mulighed for parkering via Lundebjerggårdsvej – følg skiltene.

Du skal ikke bestille tid i forvejen, men blot møde op – husk mundbind, sundhedskort og varmt tøj, da man skal vente udenfor. Sidste test bliver foretaget kl. 16.

Har du brug for at blive corona-testet på andre dage og tidspunkter, kan du bestille tid på coronaprover.dk.