Bliv klogere på den aldrende hjerne

Ellen Garde, hjerneforsker
3. maj 2019

Hjerneforsker Ellen Garde giver indsigt i den aldrende hjerne. Foredraget er gratis og sponsoreret af Alzheimerforeningen Storkøbenhavn. Tilmelding er nødvendig.

BEMÆRK: DER ER IKKE FLERE LEDIGE PLADSER TIL FOREDRAGET. VI ARBEJDER PÅ AT ARRANGERE FOREDRAGET IGEN PÅ ET SENERE TIDSPUNKT.

Tirsdag den 21. maj klokken 15-18 kan du få en letforståelig indsigt i den aldrende hjerne og lære mere om hjernen i relation til demens.

Det sker, når Ballerup Kommune i samarbejde med Alzheimerforeningen, Ældre Sagen Ballerup og Aktive Seniorer Ballerup inviterer til arrangementet ”Den aldrende hjerne” med hjerneforsker Ellen Garde.

Du hører mere om, hvordan hjernen med alderen udvikler sig i relation til udviklingen af demens. Du får også konkrete forslag til, hvordan du kan styrke din hjerne i dagligdagen.

Arrangementet finder sted i Auditoriet i Aktiv Center Ballerup, Rolighedsvej 12, 2750 Ballerup.

Tilmelding er obligatorisk. Du tilmelder dig pr. telefon 44 77 38 40, e-mail: parkhuset@balk.dk eller ved personligt fremmøde i Parkhuset i Aktiv Center Ballerup.

Du kan tage bussen til arrangementet. Servicebus 834 og 835 holder uden for Aktiv Center Ballerup. Kommer du i bil, kan du parkere på parkeringspladsen foran bygningen.

Program

  • Velkomst
  • Foredrag med hjerneforsker Ellen Garde – 1. del
  • Pause – salg af kaffe/te og kage (kun muligt at betale kontant)
  • Foredrag med hjerneforsker Ellen Garde – 2. del
  • Præsentation af demensven-ordningen – ved Alzheimerforeningen
  • Tak for i dag