Bliv testet for COVID-19 ved Ballerup Rådhus

Testcenter Danmarks telt i Ballerup
24. juli 2020

Du kan blive testet for coronavirus torsdag den 30. juli cirka klokken 10.30-16.00 foran Ballerup Rådhus.

Testcenter Danmark ruller testudstyret fra de kendte hvide telte ud i sommerlandet som en aktiv del af den nationale teststrategi.

Derfor kan du torsdag blive testet for coronavirus ved Ballerup Rådhus – cirka klokken 10.30-16.00.

Hvis du alligevel skal på Jobcentret eller i Borgerservice på Ballerup Rådhus, kan du samtidig blive podet og testet for coronavirus af en medarbejder fra Region Hovedstaden. Du kan selvfølgelig også vælge at komme forbi rådhuset udelukkende for at blive testet. Testen er for alle, der kunne tænke sig at blive testet og som ikke har symptomer på coronavirus.

Det er efter først til mølle-princippet på dagen.

Har du symptomer på coronavirus og ønsker at blive testet, skal du ikke møde op foran Ballerup Rådhus, men i stedet henvende dig gennem sundhedsvæsenet.