Børnehuset Ellekilde fejret for deres UNICEF-billede

fællesskabsbillede af ellekilde
19. december 2017

Børnehavebørnene fra Ellekilde fik ros, kage og en tur foran TV2 Lorrys kamera for deres flotte UNICEF-billede, der har indsamlet 45.000 kr. til UNICEF

Det var en så god historie, at TV2 Lorry rykkede ud med mikrofon og tv-kamera tirsdag formiddag. Anledningen var, at børnehuset Ellekilde med deres store, flotte fællesskabsbillede har indsamlet 45.000 kr. til UNICEF, i forbindelse med, at Ballerup Kommune i 2017 er udnævnt til UNICEF By.

Børnehusets initiativ blev fejret med anerkendende ord fra borgmesteren og et stykke velfortjent kage til alle børn. 

Idéen til billedet stammer fra den pædagogstuderende Nichlas fra børnehuset, som sammen med børnene greb UNICEF-By-anledningen til at sætte fokus på, hvordan det er at være barn her i Danmark og i Afrika. 

Foruden billedet har børnene blandt andet prøvet at bære vand, set billeder af afrikanske børn, der hjælper med at lave mad og bære vand samt set billeder af skolerne i Afrika, der ser helt anderledes ud end dem i Ballerup.

Børnenes billede består af 100 børnetegninger, der er klippet ud i cirka 600 dele og hængt op ved siden af hinanden, så det danner et kæmpestort, farverigt billede. Tæt på kan man se detaljerne i tegningerne - træder man tilbage danner billedet budskabet: FÆLLESSKAB

tv2 lorry ellekilde

fællesskabsbillede af ellekilde