Ansøg om lån til betaling af ejendomsskatter mv.

Du kan søge om lån til betaling af ejendomsskatter (indefrysning af ejendomsskatter), hvis du eller din ægtefælle ejer en ejendom, herunder også fritidsbolig, som bruges til beboelse.

For at få lånet skal du eller din ægtefælle:

• have fast bopæl her i landet
  • have opnået folkepensionsalderen, få udbetalt social pension, delpension eller modtage efterløn.

Lånet skal søges i den kommune, hvor ejendommen ligger, og ansøgningen foregår digitalt. Hvis du ikke har mulighed for at betjene dig selv på nettet, kan du få hjælp i kommunens borgerservice eller på biblioteket.

Kommunen sikrer lånet ved tinglyst skadesløsbrev eller ejerpantebrev. Beløbet forrentes med en årlig rente, og lånet skal betales tilbage, når ejendommen sælges. Renten for 2016 er på 1,41 procent.

Start ansøgning nu

Hvis du ikke har mulighed for at betjene dig selv, kan du få hjælp i kommunens borgerservice.

Ballerup Kommune står for opkrævning af ejendomsskat.

Tilmeld din betaling til Nets - tidligere Betalingsservice.

Kan du ikke betale din regning fra kommunen til tiden, eller er du kommet bagud med betalingen, er det vigtigt, at du kontakter Opkrævningen i Ballerup Kommune hurtigst muligt for at få en betalingsaftale.

Du kan kontakte Opkrævningen på telefon 4477 2860.

Hvis kommunen skal sende dig en rykker, så koster det 250 kr. i ekspeditionsgebyr. Det er Kommunalbestyrelsen, der har besluttet dette. Udover gebyret skal du betale renter, som udgør 0,5 % pr. påbegyndt måned. Renter og gebyr skal betales senest den 1. november og ellers vil det blive overført til første rate ejendomsskat det efterfølgende år.

Borgerservice

Rådhuset