Book din stadeplads til UNICEF loppemarkedet nu

UNICEF loppemarked i Balleruphallen
29. september 2017

Søndag den 5. november hopper lopperne igen til fordel for UNICEF. Denne gang er lopperne løs i Balleruphallen. Loppemarkedet er åben for alle så skynd dig at booke din stadeplads!

Så er der igen fantastisk anledning til at få tømt skuffer, skabe, lofter og kældre og samtidig støtte en god sag.

Dagtilbudsområdet for de 0-5-årige i Ballerup Kommune holder nemlig UNICEF loppemarked søndag den 5. november, og du kan være med.

Pengene for salget af dit genbrugsguld kan du selv beholde, mens lejen for stadepladsen går ubeskåret til UNICEF.

Du kan fx sælge legetøj, pænt brugt børnetøj, brugskunst og alt andet, der kan blive en skat for andre. Der er desværre ikke plads i hallen til større effekter, men du kan medbringe et billede, og så kan køberne se nærmere på det hjemme hos dig. 

Frivillige søges
Vi mangler også frivillige, som har lyst til at hjælpe med at give en hånd på dagen.

Der er brug for både handy-men, praktiske grise og sælgere. Du kan hjælpe med alt lige fra oppyntning, salg af billetter eller betjene kunderne i caféen. Der er forskellige vagter fordelt over hele dagen, så du behøver ikke tegne dig for en hel dag.

Klik her og se hvordan du kan være med.

Sidste frist for tilmelding som frivillig er onsdag den 1. november kl. 20.

Praktisk information
Loppemarkedet finder sted i Balleruphallen (Baltorpskolen Afd. Rugvænget), Rugvænget 10, 2750 Ballerup, søndag den 5. november fra kl. 10-14.

​Sidste frist for at købe en stadeplads er lørdag den 4. november kl. 20.

En stadeplads koster mellem 150 – 200 kr. og der kan lejes borde til stadepladserne for 50 kr. Alle betaler en miljøafgift på 200 kr. ved leje af stadepladsen, som gives retur når staden forlades tømt og ryddet. Book din stadeplads her

Læs mere om loppemarkedet her