Borgermillionen er nu fordelt

Ballerup Syd
16. juni 2017

Bydelene har stemt og fundet deres respektive vindere af Borgermillionen 2017

Foto: Med borgmester Jesper Würtzen i midten kunne idémænd og -kvinder bag projektet ”#FordiKultur og Jazz på Torvet” lade sig kåre som vinder i Ballerup Syd

Torsdag aften blev der sat foreløbigt punktum for Borgermillionen 2017. Her stemte Ballerup Syd om ikke mindre end 370.000 kr., som svarer til deres andel af Borgermillionen. 

Ved et velbesøgt afstemningsmøde på Ballerup Rådhus, hvor der var nervøse og forventningsfulde miner under stemmeoptællingen, kunne borgmester Jesper Würtzen til sidst løfte sløret for aftenens vinder.

Vinderen blev projektet ”#FordiKultur og Jazz på Torvet”, som har ønske om at skabe kulturelle og musikalske oplevelser i centrum af Ballerup med fokus på fællesskaber.

Skovlunde får idrætsfaciliteter
Forud for afstemningen torsdag havde Skovlunde tirsdag aften stemt og fundet deres vinderprojekt, som de ønsker at realisere i lokalområdet.

Vinderen blev ”Fællesskaber med bold og leg”, som har til formål at etablere en række idrætsfaciliteter i Skovlunde Syd.

Jasmin og Maya løb med jackpot i Nord
I forrige uge valgte flertallet af de fremmødte i Ballerup Nord at stemme på projekt ”Fællesskab for de unge i Nord/Lundegården”. Det betyder, at arbejdet med at få etableret en parkour/multibane for unge nu er kommet et stort skridt nærmere.

Projektidéen var indsendt af elevrådet på Skovvejens Skole vest. Elevrådet var repræsenteret af Jasmin og Maya, som igennem hele forløbet har talt godt for elevrådets sag.

Tre vindere i Måløv
I Måløv fik de tre finaleprojekter alle en pose penge med hjem, da vinderen og andenpladsen til sammen ikke gjorde krav på det fulde beløb. Det betyder, at planerne om at etablere en overdækket aktivitetsplads, en junglesti og frisbee-golfbane og projekt Mere Monitor Version 2.0 nu kan forsætte

måløv
Alle de glade vindere fra Måløv flankeret af borgmester Jesper Würtzen. Fra venstre Sune med aktivitetspladsen, Sebastian og Amanda fra Mere Monitor og til sidst Karen og datter med frisbee-golfbanen.

Ballerup Nord
De to skolepiger Jasmin og Maya scorede den helt store jackpot, da de som repræsentanter for elevrådet på Skovvejens Skole vest vandt afstemningen i Ballerup Nord. Her står de sammen med formanden for Teknik- og Miljøudvalget Hella Hardø Tiedemann.

Skovlunde
De to vindere fra Skovlunde med formanden for Teknik- og Miljøudvalget Hella Hardø Tiedemann i midten.