Ungerådgivningen

Ungerådgivningen er Ballerup Kommunes tilbud om anonym rådgivning til børn, unge og familier. 

Ungerådgivningen er et gratis tilbud til alle unge primært mellem 12-25 år. Du kan komme ind fra gaden eller efter samtale og få en fortrolig snak om det, der kan være svært. Hvis du ønsker det, kan du få opfølgende samtaler, og de 3 første samtaler kan være anonyme.

Forældre kan også komme ind og få anonym rådgivning og vejledning i forhold til de vanskeligheder, der kan være forbundet med at være forældre til en ung.

 

I Ungerådgivningen er der mulighed for at komme med alle slags spørgsmål og problemstillinger.

Vi rådgiver om både:
  • Venner og forældre
  • Skole og uddannelse/arbejde
  • Stoffer, alkohol og misbrug
  • Kærester og sex
  • Angst og ensomhed
  • Mobning
  • Spiseforstyrrelse
  • Kriminalitet

Ensomhed blandt unge
Unge føler, at det er totalt flovt at være ensom, og at det ofte er deres egen skyld at de er det. Alle føler sig ensomme en gang imellem - en følelse der kommer, men forsvinder igen.

Der er også en gruppe der føler sig ensomme hele tiden og det kræver stort mod, at tage det første skridt til at komme i kontakt med nogle som kan hjælpe en. Ungerådgivningen vil kunne tilbyde nogle individuelle samtaler, og sammen kan vi finde vi nogle løsninger, som giver mening for dig.

Alkoholmisbrug hos forældre
Det er vigtigt at huske på, at børn og unge lider under forældres alkoholmisbrug, men at de ALDRIG har ansvar for det eller er skyld i det. Der findes muligheder for hjælp til pårørende. Ungerådgivningen vil kunne tilbyde nogle individuelle samtaler, og samme kan vi finde nogle løsninger,som giver mening for dig.

Ungerådgivningen tilbyder også anonym rådgivning og vejledning til forældre.

Som forældre kan det til tider være nødvendigt at søge hjælp udefra, og det er der ingen skam i at gøre. Ungerådgivningen står til rådighed for forældre der har brug en samtale eller rådgivning.

Forældre kan også have brug for vejledning
Al rådgivning i Ungerådgivningen i Ballerup er som udgangspunkt anonym. Som forældre til en ung, har I her mulighed for at søge rådgivning og vejledning i forhold til de vanskeligheder, der kan være forbundet med at være forældre til en ung.

Der er også mulighed for at lave en aftale med en medarbejder, hvor I kan komme ned i Ungerådgivningen og få personlig rådgivning.

 

Kontakt

Center for Børne- og  Ungerådgivningen

Ungerådgivningen
Linde Allé 7
2750 Ballerup

Send en sikker besked  
 

4477 6477

E-mail