Budgettet for 2018 er vedtaget

Ballerup Rådhus
9. oktober 2017

På Kommunalbestyrelsens møde mandag aften blev budgettet for 2018 vedtaget. 24 ud af 25 medlemmer af Kommunalbestyrelsen står bag budgettet.

Da Kommunalbestyrelsen holdt møde mandag den 9. oktober, var der kun ét punkt på dagsordenen. Punktet var anden behandling af budgettet for 2018.

Forud for mandagens møde var der onsdag den 27. september blevet indgået en aftale om budgettet for 2018 mellem Socialdemokratiet, Venstre, Enhedslisten, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige.

Siden har parterne arbejdet på den endelige aftaletekst, der mandag aften blev præsenteret i forbindelse med den formelle vedtagelse af budgettet for 2018.

- Jeg er rigtig glad for det budget, som vi har vedtaget i bred politisk enighed. Det er et solidt og gennemarbejdet budget, hvor der er fokus på at sikre en robust økonomi og på at gøre plads til gode, langsigtede investeringer i velfærd for børn og ældre, i skole og i udvikling af by og boliger i vores kommune. Det understøtter den gode udvikling, som Ballerup Kommune er inde i, siger borgmester Jesper Würtzen.

Læs mere om budgettet for 2018 her