Byfest i Skovlunde

Skovlunde Byfest 2018
6. september 2019

Lørdag den 7. september er der Skovlunde Byfest. Det bliver et brag af en fest for alle med masser af aktiviteter for hele familien.

Byfesten holdes på parkeringspladsen ved Skovlunde Center Syd og i Skovlunde Kulturhus. De første aktiviteter begynder kl. 10.00 og slutter kl. 22.00 i festteltet, hvor Gaskapellet slutter aftenen af med energisk, røgfyldt og medrivende Gasolin-musik på scenen i det store festtelt.

Der er masser af livemusik og underholdning for enhver smag hele dagen. RVators laver flyveopvisning til minde om dengang, da Skovlunde havde flyveplads, Sebastian Dahl er singer-songwriter med fængende og indholdsrige sange, Soul Survivors spiller groovy og funky festmusik, 62TWO er et lokalt ungt band med indtagende musik inspireret af soul, blues, R&B, jazz og pop, Bech Ballet Akademi viser eventyrligt balletshow, Ballerup Wildhorse Linedancers fremviser i bedste country-stil og Ballerup Folkedanserforening inviterer publikum til at danse med.

Der er masser af andre udfoldelsesmuligheder for børn i alle aldersklasser. FDF afholder ”Lejens Dag” med masser af spændende aktiviteter at deltage i, Klub Skovlunde (Ellekilde) sørger for kreative aktiviteter, ansigtsmaling, sumobrydning og ridning, billedkunstneren Lone Steiness laver workshop med voks og kruseduller med plads til fordybelse og kreativitet, du vil kunne se ægte politi- og brandbiler i tjeneste. Der er hoppeborg, og i Makerspace kan du se fremtidige teknologier og prøve at lave ting i 3D-print.

Med andre ord bliver det svært at komme til at kede sig, og det bliver ikke nødvendigt at tage hjem for at spise; der er masser af mad, drikke og andre lækkerier hele dagen igennem.

Der er gratis adgang til Skovlunde Byfest, som arrangeres af en gruppe af frivillige med tilknytning til Skovlunde Lokalråd, Skovlunde Center Syd, Skovlunde Kulturhus samt andre foreninger i Skovlunde. Byfesten støttes økonomisk af Ballerup Kommunes pulje for bydelsarrangementer samt af andre sponsorer og annoncører.

Se hele programmet på byfest.skovlunde.dk