Cykelfolk og Sundhedsplejen fik Sundhedspriserne

Sundhedspriserne 2017
2. oktober 2017

Fredag aften blev dette års Sundhedspriser i Ballerup Kommune uddelt. Vinderne blev de frivillige kræfter fra Cykelcaféen og Sundhedsplejens multikulturelle mødregruppe

Foto: Holdfoto af de glade vindere fra Sundhedsplejen og Cykelcaféen sammen med borgmester Jesper Würtzen og formand for Social- og sundhedsudvalget Lolan Ottesen.

Stemningen var god, da der fredag aften var fest på Tapeten i Ballerup. Her blev de frivillige kræfter i Ballerup Kommune fejret på Frivillig Fredag. Arrangementet blev krydret med uddelingen af dette års Sundhedspriser.

Vinderne blev de frivillige cykelkræfter fra Cykelcaféen, der fik den generelle Sundhedspris, og Sundhedsplejens multikulturelle mødregruppe, der fik tildelt den del af Sundhedsprisen, der henvender sig til børn og unge.

Cykelcaféen fik Sundhedsprisen for dens store engagement og fokus på cyklingens gode egenskaber, der giver mange cykelglade borgere i Ballerup Kommune motion, frisk luft og ikke mindst socialt samvær uge efter uge trods vind og vejr. Cykelcaféen holder til i SundhedsHuset og triller på tur hver mandag formiddag.

Sundhedsplejen fik Sundhedsprisen for deres indsatser i den multikulturelle mødregruppe. Her er der fokus på barnets og familiens sundhed, trivsel og mødet med det danske sundhedssystem. Mødregruppen er med til at danne rammen omkring betydningen af den tidlige og forebyggende indsats for børn.

Stort tillykke til vinderne