Danmarksindsamlingen gav super oplevelse på banen

Landstræner Casper Jørgen og vennegruppe i Ballerup Super Arena
2. december 2019

Landsholdstræner Casper Jørgensen gav vennegruppe en enestående cykeloplevelse i Ballerup Super Arena.

”Tak for en super sjov oplevelse. Alle deltagere nød det, og der er allerede diskussion om hvordan vi prøver igen :-)”

Sådan kvitterede Peter og hans venner, der lørdag den 23. november indløste en helt unik banecykel-event på Hele Danmarks Cykelbane i Ballerup Super Arena.

Peter var én af de mere end 300.000 danskere, der ved Danmarksindsamlingen i februar støttede verdens udsatte kvinder. Det gjorde han ved at byde på Ballerup Kommunes tilbud om en tur på banen med landsholdstræner Casper Jørgensen. I forrige weekend blev arrangementet holdt – og det var nogle meget glade deltagere, der tog hjem én super sjov oplevelse rigere.

Til spørgsmålet om, hvordan Peter og hans venner prøver igen – eller til dig, der også kunne tænke dig at prøve banen, så er der flere muligheder:

  • Hvis du gerne vil prøve banen for første gang, alene eller sammen med nogle kollegaer eller venner, så kontakt Ballerup Super Arena for en cykeltur med Jimmi Madsen – tidligere cykelrytter, tidligere Par nr. 7 og nuværende super coach og guide på cykelbanen for nybegyndere.
  • Er du blevet bidt af banecykling, så er det måske på tide at sætte din træning i system gennem cykelklubben DBC. Find mere info om cykelklubben
  • Vil du gøre cykling til en del af dit arrangement i Ballerup Super Arena, så kontakt os for at få en skræddersyet løsning, der passer til dit behov.