De sprutter af glæde på Lundehaven

Lundehaven strikker sprutter på livet løs
29. maj 2017

Strikkeklubben på Plejecenter Lundehaven nørkler på livet løs for at hækle blæksprutter. De skal nemlig være klar til Plejecentrenes UNICEF Markedsdag den 3. juni.

Beboerne i strikkeklubben på Plejecenter Lundehaven har fået en ny opgave, der får dem til at sprutte af både glæde og begejstring. 

De er nemlig i gang med at strikke og hækle blæksprutter til for tidligt fødte børn. Sprutterne giver tryghed til de små, da fangarmene minder om navlestrengen og dermed om tiden i livmoderen.

Der er godt gang i produktionen, for blæksprutterne skal være klar til salg på Plejecentrenes Unicef Markedsdag lørdag d. 3. juni til fordel for UNICEF. 

Ketty Brammer, der bor i Lundehavens ældreboliger, er en af producenterne bag de mange blæksprutter.

”Det er da et godt initiativ og et formål, som vi gerne vil støtte”, siger Ketty Brammer.

Mange frivillige kræfter bag
Garnet der bruges i strikkeklubben er doneret, og det er en af Lundehavens mange frivillige, Edith Koch, der er ophavsmanden bag strikkeklubben.

Hun styrer slagets gang, når klubbens 5-10 medlemmer mødes hver tirsdag kl. 10.00-12.00 på plejecenteret. Strikkeklubben starter altid op med en omgang rundstykker, før nørkleriet for alvor går i gang.

Der er dog ingen tvivl om, at det er livsglæden, hyggen og lysten til at gøre noget for andre, der sprutter løs, når strikkeklubben mødes. 

Kom med til Markedsdagen
Dato: Lørdag den 3. juni
Tid: Kl. 11.00-14.00
Sted: Plejecenter Rosenhaven, Bybjergvej 11, Skovlunde
Gratis entré