Dejlige Jul på Baltoppen

Wafande nød nærværet med sine fans
13. december 2017

UNICEF-året blev afsluttet med et festligt brag, da det stjernespækkede julearrangement JUL PÅ BALTOPPEN løb af stablen søndag og bød på underholdning i topklasse for hele familien.

Foto: Wafande nød nærværet med publikum på Baltoppen og tryllebandt både store og små i salen med sine charmerende moves og populære musik.

 

Der stod både børnekoncert med fælles sang og let motion, forpremiere på børnefilm og populær koncert med Wafande på programmet, da Baltoppen Bio og Baltoppen LIVE søndag bød hele familien op til julefest til fordel for UNICEF By 2017.

Sigurd Barrett og bjørnen Bjørn lagde ud med fællessang i kulturhusets sal. Både børn og voksne skrålede med på alle de kendte julesange og lavede fællesgymnastik, der blandt andet gav sig udslag i et gigantisk kollektivt hop til hittet ”På loftet sidder nissen”.

I biografen var der stuvende fuldt, da forpremieren til animationsfilmen ”Ferdinand” løb over den store skærm i Baltoppen Bio senere på dagen, og Wafande sluttede søndagen af med en intim koncert, hvor musikken stod i absolut centrum, og den populære sanger havde publikum helt i sin hule hånd.

 

Sigurd Barrett og julemandenFoto: Sigurd Barrett donerede 10 % af sit salg af bøger og CD’er til UNICEF By og stillede op til fotografering og autografer i selskab med en anden populær, dog mere skægget, herre fra det kolde Nord.  

 

\"Ferdinand\" i Baltoppen BIO

Foto: Forpremieren på filmen ”Ferdinand” var et sandt trækplaster for hele familien i Baltoppen Bio.  

 

Wafande med sine fansFoto: Wafande deltog med stor fornøjelse i familiefotos og selfies med sine mange fans.