East Kilbride Badet er genåbnet

svømmehal
16. juni 2020

Vandhunde, morgensvømmere, motionssvømmere og foreningssvømmere har nu igen mulighed for at komme i vandet i East Kilbride Badet efter en længere corona-lukning. Men alting er ikke helt som før.

Mandag den 15. juni slog East Kilbride Badet igen dørene op efter en hektisk uge med forberedelser. Badet har ligget stille hen pga. COVID-19, og af regeringen genåbningsplan fremgik det, at svømmehaller først kunne åbne til august.

Men heldigvis gav regeringen grønt lys til at genåbne svømmehallerne allerede i den såkaldte fase 3 af genåbningen af Danmark.

Med den tidligere åbning følger dog en række skærpede retningslinjer, som badets ansatte har brugt sidste uge på at forberede, så du igen kan gå trygt i svømmehallen. 

skab

En række COVID-19 retningslinjer skal følges
Badets åbningstider er helt, som de plejer, men i omklædningen skal man i den kommende periode benytte skabe med det grønne skilt. Gulvet i omklædningen er opmærket sådan, at det er let at overholde afstandskrav. Sauna er lukket, og hver anden bruser er lukket, for at sikre afstand mellem badets gæster.

Svømmebassinet er derudover opdelt i to motionsbaner, en hurtigbane og en bane forbeholdt leg. I terapibassinet er personbegrænsningen maks. 12 personer og heraf må blot fem personer opholde sig i siddeområdet. Der er ingen udlån af svømmeudstyr og legetøj – dog vil der fortsat være udlån af sikkerhedsudstyr som badevinger og bælter. Til gengæld må du medbringe sit eget rengjorte udstyr.

Der er indkaldt ekstra mandskab, og der vil blive udført ekstra rengøring i East Kilbride Badet hver dag, så du trygt kan besøge badet. 

Læs mere om retningslinjerne, så du er forberedt til dit næste besøg i East Kilbride Badet