Eleverne i Ballerup klarer sig bedre

skole
10. april 2018

Skoleresultaterne i Ballerup bliver bedre år for år. Samtidig klarere eleverne i Ballerup sig nu bedre end landsgennemsnittet. Det sker takket været en målrettet indsats i skolerne

Karakterkurven for eleverne i folkeskolen i Ballerup går kun én vej. Opad! Eleverne i Ballerup har nu et gennemsnit på 7,1 i de bundne prøver i 9. klasse, og det er højere end landsgennemsnittet, som ligger på 6,9.

Det viser en dugfrisk kvalitetsrapport fra skoleområdet. Statistikkerne viser også, at eleverne bliver bedre år for år. I 2014 forlod eleverne folkeskolen og specialskolerne i Ballerup med et gennemsnit på 6,3, og siden da er gennemsnittet steget støt hvert år.

skoleresultater  
Skole med vilje
De flotte resultater er langt fra en tilfældighed. Det er frugten af en målrettet og vedholdende indsats inden for skoleområdet, der blev kick-startet af den kommunalpolitiske vision ’Skole med vilje’ tilbage i 2014.

- Vores lærere og pædagoger leverer et højt fagligt niveau i den daglige undervisning og er ambitiøse på elevernes vegne. Vi er stolte af, at deres dedikerede indsats gør en synlig forskel for elevernes faglige niveau, siger Ulla Blom Kristensen, der er centerchef for skoler, institutioner og kultur.
  
Og så gør det bestemt heller ikke noget, at eleverne i Ballerup nu giver landsgennemsnittet baghjul.
 
- De senere år har vi glædet os over, at eleverne blev bedre år for år. Nu er vi stolte over at kunne sige, at vi faktisk også er bedre end gennemsnittet her i Ballerup, siger Ulla Blom Kristensen.