Eleverne på Kasperskolen sender 9000 kr. til UNICEF By

Donation
3. april 2017

Eleverne på Kasperskolen har læst næsten 18.000 bogsider. Det sikrer en donation på knap 9.000 kr. til UNICEF By 2017

Foto: Kasperskolen donerer en stor pengecheck til UNICEF By 2017

17.889. Så mange bogsider blev det til, da Kasperskolen i sidste uge holdt deres årlige læseuge.

De 140 elever har læst på alle tider af døgnet – også i frikvarteret – og de mange læste sider er via donationer fra forældre og lokale virksomheder i Ballerup blevet vekslet og omregnet til ikke mindre end 8975,50 kroner.

Læs mere: UNICEF By 2017

Den store pengecheck har eleverne valgt at donere til UNICEF By 2017, og checken blev overdraget fredag formiddag, hvor også borgmester Jesper Würtzen kiggede forbi.

- Det er virkelig flot klaret. Elevernes engagement og læseiver betyder, at de er med til at hjælpe andre børn i verdens fattigste lande til uddannelse. Det fortjener stor respekt, siger borgmester Jesper Würtzen.

Kasperskolen er et tilbud for elever med autismespektrumforstyrrelser/ADHD og elever med socio-emotionelle vanskeligheder.