Flaget til UNICEF By 2017 hejst

2. januar 2017

Mandag morgen hejste borgmester Jesper Würtzen UNICEF By-flaget foran Ballerup Rådhus. Flaget markerer, at Ballerup i 2017 er udnævnt til UNICEF By

Foto: Borgmester Jesper Würtzen hejser UNICEF By-flaget foran Ballerup Rådhus

”Uddannelse til alle” bliver en sætning, som man vil høre igen og igen i løbet af 2017. Her er Ballerup Kommune nemlig udpeget til at være UNICEF By.

Byens borgere, organisationer og virksomheder vil via forskellige events kunne samle ind til UNICEF under det nævnte tema, der sætter fokus på uddannelse.

Mandag den 2. januar hejste borgmester Jesper Würtzen UNICEF By-flaget foran Ballerup Rådhus med en skyfri himmel som flot kulisse. Flaget vil vajre foran rådhuset hele 2017 for at markere udnævnelsen. Logoet til UNICEF By 2017 er i øvrigt kreeret af Johnny Jensen.

Læs mere om UNICEF By 2017 her

Læs nyheden om logoet til UNICEF By 2017