Første spadestik til fremtidens Skovlunde

første spadestik i skovlunde
2. november 2018

Entreprenørfirmaet Kjæhr og Trillingsgaard skal stå for første etape af byggeriet på den tidligere Skovlunde Center Nord-grund. Borgmester Jesper Würtzen fik torsdag lov til at tage det første spadestik

Foto: Borgmester Jesper Würtzen og bestyrelsesformand og medejer af Kjæhr og Trillingsgaard Kaj Aage Nielsen ved torsdagens første spadestik

I skæret af novembersolen kunne borgmester Jesper Würtzen torsdag den 1. november tage første spadestik til fremtidens Skovlunde. Spaden blev plantet solidt i jorden under overværelse af både lokale butiksejere, Skovlunde-borgere og entreprenørfirmaet Kjæhr og Trillingsgaard, der skal stå for byggeriet på vegne af grundejeren NJ Gruppen.

- Dette er et øjeblik, som mange har ventet på med længsel. Nu er der bogstavelig talt kommet hul på arbejdet. Spadestikket markerer en ny milepæl for Skovlundes udvikling, som jeg glæder mig til at følge fra sidelinjen, siger borgmester Jesper Würtzen.

Hullet i jorden blev gravet på den tidligere Skovlunde Center Nord-grund, som allerede er ryddet for et stort antal gamle butiksbygninger og -inventarer.

Dagens spadestik sikrer i første omgang opførelsen af en fireetagers ejendom med plads til en dagligvarebutik, flere mindre butikker og 39 lejeboliger. Det er entreprenørvirksomheden Kjæhr og Trillingsgaard, der skal stå for opførelsen, og de oplyser, at bygningen efter planen vil stå færdig i december 2019.

Læs mere: Skovlunde Bymidte