Guldpiger og sølvdrenge hyldet på rådhuset

nyhed
17. maj 2018

Hedegårdsskolen har både vundet guld i DM i skolebasket og sølv i DM i skolefodbold. Mestrene var derfor en tur på rådhuset, hvor borgmester Jesper Würtzen ønskede dem tillykke.

Der er godt med trængsel i trofæskabet på Hedegårdsskolen.

Pigerne i 8. klasse vandt for nylig DM i skolebasket. Pigerne strøg igennem turneringen med flotte resultater hele vejen. Selve finalen vandt de stort med 25-5 over Holmeager Skole.

Drengene i udskolingen opnåede også flotte resultater i den prestigefyldte DM i Skolefodbold. Takket været deres store indsats kan Hedegårdsskolen nu prale af, at de har Danmarks næstbedste skolefodboldhold. De nåede hele vejen til finalen, hvor de desværre tabte 5-0 til Vitaskolen fra Esbjerg.

De flotte resultater blev fejret med en uformel reception på rådhuset, hvor borgmester Jesper Würtzen holdt en tale for mestrene og ønskede dem tillykke med medaljehøsten.

Borgmesteren holdt tale for de dygtige mestre
Borgmesteren holdt tale for de unge sportstalenter, hvor han roste de flotte resultater og opfordrede dem til at fortsætte den gode kurs.

Borgmesteren holdt tale for unge sportstalenter, hvor han roste de flotte resultater og opfordrede de unge til at fastholde den flotte kurs.
Alle medaljevinderne fik et personligt håndtryk og en gave  - en lille gul hoptimist.

Lærerne var også taget med på rådhuset, hvor de også blev hyldet for deres indsats
Tre stolte lærere var også med på rådhuset for at hylde elevernes flotte præstation. Fra venstre mod højre er det Jonas Freeman, borgmester Jesper Würtzen, Aleksandar Bakic og Jakob Kristiansen.​

Drengene vandt sølv i DM i Skolefodbold
Sølvvinderne af årets DM i skolefodbold fik set Kommunalbestyrelsessalen indefra og fik hilst på borgmesteren.

Guldpigerne fik hilst på borgmesteren og viste ham samtidig den flotte guldpokal
Guldpigerne i basket fik også håndtryk og gaver af borgmesteren, som så deres flotte guldpokal.