Hip Hurra for Afdeling Grantoften på Baltorpskolen

kage
27. september 2019

Det er i år 50 år siden, at Grantoften fik sin helt egen skole. Det blev fejret med manér på skolen med både sang, musik og hjemmebagte konditorkager.

Da Grantofteskolen slog dørene op i 1969, blev skolen udråbt som et af landets mest moderne og avancerede skolebyggerier. Kulturen på skolen var lige så moderne som byggeriet, for her gik lærerne i cowboytøj, og de var dus med eleverne.

I denne uge fyldte skolen i hjertet af Grantoften 50 år, og det blev fejret med manér dagen igennem.

Alle elever var samlet på skolen fra morgenstunden for at synge fødselsdagssang og råbe hurra for skolen, og hver klasse fik også sin egen kagemand.

Om eftermiddagen var det de voksnes tur til at fejre skolen, da der var Åbent Hus for både nuværende og gamle medarbejdere, elever og samarbejdspartnere. Borgmester Jesper Würtzen kiggede også forbi og ønskede skolen tillykke med de første 50 år. 

- Skolen er blevet et samlingspunkt for hele området omkring Grantoften. Dermed har den har fået nøjagtig den funktion, den var tiltænkt, og det er også værd at fejre, sagde borgmesteren, inden alle råbte et trefoldigt leve for skolen.  

7.x sørgede for en festlig afslutning på en lang og flot fødselsdag med en overdådig kagebuffet med hjemmelavede lækkerier. 

fødselsdagssang
Foto: Hele skolen var samlet fra morgenstunden for at synge fødselsdags-
sang for skolen. 

fødselsdagskage
Foto: 7.x havde lavet et overdådigt kagebord til alle eftermiddagens fødsels-
dagsgæster. ​