Hjælp nye borgere godt på vej i Ballerup

Udlej din bolig og hjælp nye borgere godt på vej
5. januar 2017

Har du et ledigt værelse, anneks eller bolig? Så udlej det til en flygtning og hjælp en ny ballerupborger med at falde godt til.

Hvis du har ledige kvadratmeter, kan du udleje det til en flygtning og dermed hjælpe en ny ballerupborger godt på vej. At bo hos en lokal kan være et vigtigt skridt på vejen til at lære Ballerup godt at kende og skabe et lokalt netværk.

Privat indkvartering kan både ske i en ejerbolig og i en lejebolig. Det er op til udlejer, hvordan den private indkvartering skal foregå. Nogle foretrækker at være udlejer, mens andre tilbyder et bofællesskab eller bliver værtsfamilie for flygtningen.

Ballerup Kommune hjælper med at få de praktiske detaljer på plads. Huslejen fastsættes af kommunen i samarbejde med udlejer og her tages der højde for de generelle boligpriser i kommunen.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om ordningen, så tag fat i integrationsteamet eller læs mere på ballerup.dk/privat-indkvartering

Integrationstemaet kan kontaktes på telefon 2362 1696 eller mail privatindkvartering@balk.dk