Hjælpemiddeldepotet udvider åbningstiderne

hjaelpemiddel
4. september 2018

Hjælpemiddeldepotet udvider deres åbningstider fra den 4. september 2018, hvorefter der vil være åbent kl. 8.30-14.15 hver tirsdag.

Hver tirsdag kan du møde personligt op på Hjælpemiddeldepotet i Ballerup for at søge et hjælpemiddel – og få det med hjem med det samme - hvis du er berettiget til det, og det er på lager.

Det tilbud er der rigtig mange af kommunens borgere, der gør brug af. Faktisk så mange, at Hjælpemiddeldepotet har valgt at udvide åbningstiderne med to timer, så der fremover er åbent hver tirsdag fra kl. 8.30-14.15 på Energivej 50.

Bestil tid og undgå ventetid
Du kan undgå ventetid på Hjælpemiddeldepotet, hvis du i forvejen bestiller tid på: https://ballerup.dk/borger/sundhed-pleje/stotte-hjaelpemidler/hjaelpemidler.

Når du kommer til Hjælpemiddeldepotet, sidder der en sagsbehandler klar til at behandle din ansøgning om følgende hjælpemidler:

  • Udendørs rollator
  • Badebænk
  • Transportkørestol
  • Toiletforhøjer
  • Småhjælpemidler

Vi laver også mindre reparationer i åbningstiden
Du kan også bestille tid til at få lavet mindre reparationer af fx. din rollator, kørestol m.v., hvis du selv kan komme hen på Hjælpemiddeldepotet med dit hjælpemiddel.

Læs mere om hjælpemidler og bestil tid på ballerup.dk/hjaelpemidler