Husk tilmelding til årets pensionistudflugter

I år går pensionistudflugterne til De Hvide Svaner ved Karrebæksminde lidt uden for Næstved
8. marts 2017

Kommunalbestyrelsen i Ballerup Kommune arrangerer igen i år pensionistudflugter for kommunens førtids- og folkepensionister. I år går turen til De Hvide Svaner ved Karrebæksminde.

For at kunne deltage i pensionistudflugterne skal du være bosat i Ballerup Kommune. Hvis du har behov for en hjælper, kan vi dog se bort fra dette krav (hjælperen behøver ikke at bo i Ballerup Kommune).

Eftermiddagsturen går til den hyggelige fiskerby Karrebæksminde og Enø, hvor der vil være mulighed for at gå rundt i byen/havnen på egen hånd. På turen fra De Hvide Svaner og til Karrebæksminde vil I høre lidt om de ting, vi kommer forbi.

På De Hvide Svaner venter der os en dejlig kop kaffe/te med hjemmelavet lagkage til.

Kl. ca. 17.30 serveres der De Hvide Svaners Jægergryde med svinemørbrad, bacon, champignoner og cocktailpølser, og hertil serveres hvide kartofler samt fine ærter. Desserten er to stk. pandekager med vaniljeis.

Der vil være musik, mens vi nyder middagen, og under aftenkaffen vil der være mulighed for en lille svingom.

Prisen for hele arrangementet er 200 kr. pr. person.

Udflugterne vil finde sted på følgende dage i 2017:

Onsdag den 17. maj

Mandag den 22. maj

Onsdag den 31. maj

Onsdag den 7. juni

Mandag den 12. juni

Onsdag den 14. juni

Turen starter præcis kl. 13.00 ved Ballerup Rådhus med forventet hjemkomst kl. ca. 21.00.

Der er opsamling kl. 12.40 på Kratvej ved Måløv Kirke, på Egebjergvej ved Egebjergvang og ved det tidligere posthus på banegårdspladsen i Skovlunde.

Alle ture er røgfrie. Dette gælder også på De Hvide Svaner. Der er mulighed for rygning udenfor.

Pensionsmeddelelse SKAL medbringes og forevises ved køb af billetter. Du kan købe maks. 2 billetter pr. person, og du kan kun deltage på én af udflugterne.

Salgssteder:

Billetter kan tidligst købes fra onsdag den 15. marts 2017 på følgende steder:

Ballerup Bibliotek, Banegårdspladsen 1, Kulturhus Måløv, Måløv Hovedgade 60, og

Skovlunde Kulturhus, Bybjergvej 8, fra kl. 10.00 og frem til lukketid.

Kørestolsbrugere:

Billetter kan købes på de 3 biblioteker. Husk at meddele, at du ønsker SPECIELBILLET, da der SKAL reserveres plads i liftbussen.

Kørestolsbrugere og meget dårligt gående SKAL stå på bussen ved Ballerup Rådhus. Overholdes dette ikke, kan chaufføren nægte at medtage deltageren.

Speciel diætmad:

Er du diabetiker og har brug for speciel mad, skal du i god tid inden udflugten kontakte Politisk Sekretariat på tlf. nr. 4477 2004, så det kan arrangeres med De Hvide Svaner.

Vi glæder os meget til at se jer.