Ildsjælen Annette modtog Handicapprisen

annette loop
5. december 2018

Annette Loop modtog forleden Handicapprisen 2018. Hun fik prisen for sit store og prisværdige arbejde for blandt andre unge udviklingshæmmede borgere i Ballerup Kommune

Foto: Annette Loop ved overrækkelsen af Handicapprisen 2018

- Jeg er beæret og stolt. Tusind, tusind tak!

Det var en tydeligvis glad og stolt Annette Loop, der mandag eftermiddag modtog Handicapprisen 2018. Prisen blev overrakt af viceborgmester Lolan Marianne Ottesen på vegne af Handicaprådet i Ballerup Kommune.

Og årets vinder er ikke én, som man sådan lige kommer udenom.

- Annette er en rigtig ildsjæl. Hun har i mange år udført et stort og forbilledligt arbejde på området for udviklingshæmmede i Ballerup Kommune. Annette har et stort netværk, og der er mange forældre, som søger råd og vejledning hos hende, da hun kender området indgående, siger Lolan Marianne Ottesen.

- Jeg kender selv Annette, og hun er et sødt, hjælpsomt og omsorgsfuldt menneske. Og som det fremgik af talen til hende, så er det et enstemmigt Handicapråd, der har besluttet, at prisen i år skal tilfalde hende, siger Lolan Marianne Ottesen.

Overrækkelsen af Handicapprisen og de 5.000 kr., som følger med, fandt sted på Ballerup Rådhus under overværelse af blandt andre Annettes familie og venner.

Handicapprisen i Ballerup Kommune er blevet uddelt siden 2008. Ofte bliver prisen uddelt den 3. december, som også er FN's internationale handicapdag. Dagen bliver markeret over hele verden og altså også her i Ballerup Kommune.