Ledighedsydelse under ferie

Inden du søger om ledighedsydelse under ferie, skal du kontakte din sagsbehandler i Jobcentret, da din ferie skal godkendes i Jobcentret. Når din ferie er godkendt, skal du søge om ledighedsydelse inden ferien påbegyndes.

Hvis du har NemID, skal du ansøge om ledighedsydelse under ferie digitalt.

Hvis du ikke har NemID kan du udfylde ansøgningsskemaet digitalt og bagefter printe det ud. I så fald skal du huske at underskrive det og vedlægge kopier af din dokumentation.

I det elektroniske ansøgningsskema fremgår det undervejs, hvilke bilag og dokumentation du skal bruge.

Start ansøgning nu

Teknisk hjælp:

  • Hvis du undervejs i din ansøgning er inaktiv i 20 minutter, udløber din session. Forinden får du en besked på skærmen om, at din session er ved at udløbe. Hvis du trykker på OK, forlænges sessionen.
     
  • Hvis du er logget ind, via NemID, og sessionen udløber, før du er færdig med at udfylde ansøgningen, kan du finde den igen. Du trykker på ”Mine indberetninger” øverst til venstre. Under ”Kladder” finder du ansøgningen. Der er ingen maksimumtid for udfyldelse af hele ansøgningen.
     
  • Hvis du skal vedhæfte filer, skal du være opmærksom på, at vi ikke kan modtage zip-filer.

Der er 14 hverdages behandlingstid på ansøgning om ledighedsydelse under ferie.

Behandlingstiden er gældende fra den dato, du har sendt/afleveret al nødvendig dokumentation. Derfor er det vigtigt, at du sender den efterspurgte dokumentation sammen med din ansøgning.

Når vi har færdigbehandlet din ansøgning, modtager du en afgørelse fra os.

Hvis du eftersender dokumentation

Husk at skrive dit fulde navn og din fødselsdato, når du eftersender dokumentation.

Hvis ikke vi har modtaget den efterspurgte dokumentation inden 10 hverdage, skal du være opmærksom på, at vi træffer afgørelsen på baggrund af den information, du har givet os.

Hvis du er udlænding og ikke har dansk statsborgerskab, skal du være særlig opmærksom, inden du sender din ansøgning om ledighedsydelse under ferie.

Hvis du i fremtiden søger om familiesammenføring eller indfødsret, kan din modtagelse af eksempelvis ledighedsydelse under ferie muligvis have konsekvenser for dine muligheder for familiesammenføring eller en eventuelt sag om indfødsret.

Kontakt

Ydelser

Rådhuset

Hold-an Vej 7
2750 Ballerup

4477 3588

E-mail

Ikon for digital post Digital post