Kasperskolen åbner i Skovlunde

Kasperskolen
12. august 2019

Kasperskolen flytter fra Ballerup til Skovlunde. På første skoledag indviede personale, børn og forældre den renoverede bygning på Ejbyvej.

På legepladsen vifter børn og forældre med rød-hvide flag foran den røde løber mandag morgen. Det er ikke bare første skoledag efter sommerferien. Kasperskolen står klar til at blive indviet og rykke fra sin tidligere placering på Baltorpvej i Ballerup til Ejbyvej i Skovlunde.

Peter Als (A), formand for Børne- og Skoleudvalget i Ballerup Kommune, lykønskede alle:

”Jeg håber, I bliver rigtigt glade for jeres flotte, nye skole, og at bygningerne giver mulighed for, at I kan have nogle spændende og lærerige skoledage. Jeg håber, I kan fortsætte det rigtigt gode arbejde, som Kasperskolen er kendt for og videreudvikle det, så det bliver endnu bedre.” 

Sammen med distriktsskoleleder Merete Trier Frederiksen klippede udvalgsformanden den røde snor, så børn og personale kunne træde ind ad indgangen til deres nye skole.

Kasperskolen er en folkeskole og et tilbud for elever med autisme og ADHD samt et behandlingstilbud for elever med socio-emotionelle vanskeligheder. Eleverne kommer fra flere kommuner, og skolen er takstfinansieret og et helhedstilbud. Det betyder, at elever i 0.-10.-klasse har et integreret undervisnings- og fritidstilbud samlet ét sted.

Kasperskolen

Kasperskolen