Kasperskolen er månedens UNICEF'er

Kasperskolen samler ind og bliver april måneds UNICEF'er
25. april 2017

De super engagerede elever og lærere fra Kasperskolen gav UNICEF sparegrisen et ordentligt boost. Derfor hyldes de nu som april måneds UNICEF'er.

Foto: Kasperskolen samlede godt 9.000 kr. ind til UNICEF og derfor var eleverne en tur forbi biblioteket og hælde en sækfuld bolde i UNICEF indsamlingsrøret.

Vi vil gerne hylde de kreative ideer og sjove initiativerne, der opstår i forbindelse med UNICEF by projektet, og udnævner derfor hver måned ”Månedens UNICEF’er”. Titlen går til en person eller en gruppe personer, som har gjort lidt ekstra for UNICEF by-projektet.
 
April måneds UNICEF’er: Eleverne og lærerne på Kasperskolen 
I en hel uge i marts læste børnene alt hvad de kunne, og deres forældre og lokale virksomheder har kvitteret for deres flotte indsats med donationer til UNICEF by-indsamlingen.

De flittige læseheste indsamlede på den konto knap 9.000 kr.!
 
Mette Pedersen, der er lærer, og Jakob Bonfils, der er pædagogisk afdelingsleder på Kasperskolen, fortæller, at eleverne og lærerne på Kasperskolen har haft mange gode snakke om, hvorfor uddannelse er vigtigt, og om børns rettigheder.
 
”Vi har oplevet stor opbakning fra forældrene, og børnene var meget interesseret i emnet,” fortæller Mette Pedersen, og fortsætter: ”UNICEF By projektet er med til at skabe fællesskab på skolen og mellem kommunens skoler”.

Bagedyst skaber ekstra gevinst
Skolens store engagement i projektet har allerede resulteret i endnu en indsamling.

Elevråddet på skolen arrangerede nemlig bagedyst inden påske, og her lykkes det at indsamle yderligere 1.158 kr. til UNICEF.
 
Vi glæder os til at følge med i, hvad Kasperskolen og resten af kommunens skoler finder på i året løb!

Læs også: Eleverne på Kasperskolen sender 9000 kr. til UNICEF By