Kendt forfatter gæstede sommerkoncert

Forfatteren Lene Kaaberbøl gæstede KLIMA's sommerkoncert i weekenden
12. juni 2017

Teatergruppen KLIMA gav i weekenden smagsprøver på sangene fra deres kommende musicalopsætningen af bogen Skammerens Datter. En helt særlig gæst blev spottet til koncerten.

På billedet ses fra venstre instruktør Maria Schrøder, Frederikke Zierau-Christensen der spiller Skammerens Datter og Lene Kaaberbøl.

I weekenden gav teatergruppen KLIMA sommerkoncert i Baghuset med smagsprøver på sange fra Skammerens Datter.

Under koncerten blev en ganske særlig gæst spottet blandt publikum, nemlig forfatteren bag bogen, Lene Kaaberbøl. 

”Jeg er bare så glad. Det er første gang vi optræder med GNY og det gik simpelthen så godt. Samtidig var vi meget beæret over, at Lene Kaaberbøl var blandt publikum,” fortæller instruktør Maria Schrøder fra KLIMA efter søndagens koncert, der foregik i et stuvende fyldt Baghuset.

Lene Kaaberbøl, havde på eget initiativ købt billetter til koncerten og fortalte efter koncerten, at hun glæder sig til at se forestillingen. 

Skabte magisk stemning
”Det skabte en særlig stemning hos hele holdet, at hun var til stede under koncerten. Det var nærmest en magisk oplevelse for os alle,” fortæller Maria Schrøder. 

Den særlige stemning kunne også mærkes hos det resterende publikum. Sommerkoncerten bød ud over et genhør med sange fra KLIMAs tidligere forestillinger også på GNYs egen musik, fællessang og kædedans.  Da det 50 mand store KLIMA-kor afsluttede koncerten med fire sange fra musicalen Skammerens Datter var det lige før taget på Baghuset løftede sig.