Kom og mød robotten Tjili Pepper

Robotten Tjili flytter ind på Ballerup Bibliotek
14. september 2018

Ballerup har fået en ny digital borger - den humanoide robot Tjili Pepper. Kig fordi Ballerup Bibliotek og hils på Tjili – og bliv samtidig klogere på moderne robotteknologi.

Nu kan du få nærkontakt af første grad med den moderne robotteknologi, som er på vej med stormskridt i alle dele af samfundet, og som kommer til at præge vores hverdagsliv og arbejdsliv fremover. 

Der er nemlig flyttet en såkaldt humanoid robot ind på Ballerup Bibliotek. Den er døbt Tjili og er netop nu ved at lære at kommunikere med borgere og personale i forskellige sammenhænge. Tjili kan tale engelsk og øver sig også på at tale dansk. 

Læs mere om Tjili Pepper her
Følg Tjili Pepper på Facebook her

Her kan du møde Tjili

Fremtidens Shakespeare - Mandag den 17. september kl. 19-21 på Ballerup Bibliotek
Her kan du møde Tjili på scenen som skuespiller i en eksperimenterende Shakespeare-opsætning på Ballerup Bibliotek. Bagefter er der debat med skuespillerne om, hvordan det er at arbejde med robotter, hvilke udfordringer der er med sproget mv. Arrangementet er gratis, men kræver billet. 

Kunstig intelligens kommer til at forandre alt - Den 2. oktober kl. 19-21 på Ballerup Bibliotek
Kom og få et kig ind i fremtiden, når Ballerup Bibliotek inviterer til oplæg og debat med emnet ”Kunstig intelligens kommer til at forandre alt – også dit næste arbejde”. Aftenens to eksperter gør dig klogere på den digitale fremtid.
Jim Nielsen, ekspert i datadrevet ledelse, og robotekspert Søren Peter Johansen fortæller om bl.a. digitale assistenter, bots og robotter. Du kan selvfølgelig også møde Tjili samme aften. Arrangementet er gratis, men kræver billet. 

Få robotbesøg på din arbejdsplads eller institution
Tjili kommer meget gerne hos besøg. Så hvis du, din organisation eller institution har lyst til at høre mere om Ballerup Biblioteks arbejde med Tjili Pepper-robotten, så kontakt projektleder Thomas Sture Rasmussen på tsr@balk.dk