Kom til afstemningsmøde om Borgermillionen

Vinderne af Borgermillionen 2017 i Ballerup Syd
14. marts 2018

Jagten på Borgermillionen 2018 er i fuld gang, og nu løber afstemningsmøderne snart af stablen. Mød op, og stem på favoritprojektet i din bydel.

Foto: Her ses de glade vindere af sidste års borgermillion i bydelen Ballerup Syd.

Vi har modtaget ikke færre end 16 supergode idéer til at styrke fællesskabet i Ballerup Kommune ved hjælp af nyskabende aktiviteter og områder. Tusind tak for den enorme opbakning og lyst til at gøre vores by til et endnu bedre sted at bo og leve i.

Nu er det blevet tid til at stemme om, hvilket projekt i hvert af de fire bydele som skal have andel i millionen.
Mød op den dag, hvor din bydel afholder borgermøde, og hør de enkelte projektejere præsentere deres idé. Derefter kan du sætte dit kryds ved det projekt, som du mener skal blive til virkelighed i din bydel.

Tjek datoen for afstemningsmøde i din bydel
Vi afholder borgermøde i de enkelte bydele på følgende dage:

• Ballerup Syd: Tirsdag den 3. april kl. 17.00-19.00 på Ballerup Bibliotek, Sal 2
  • Skovlunde: Torsdag den 12. april kl. 17.00-19.00 i Skovlunde Kulturhus, Lokale 3
  • Ballerup Nord: Tirsdag den 17. april kl. 17.00-19.00 på Ballerup Rådhus, Atriet
  • Måløv: Tirsdag den 24. april kl. 17.00-19.00 i Kulturhus Måløv, Loftet

Læs om de enkelte projektidéer på https://ballerup.dk/borgermillionen2018. Her kan du også se, hvordan afstemningen forløber på de enkelte borgermøder.

Om Borgermillionen 2018
Borgermillionen er et projekt, hvor Kommunalbestyrelsen i Ballerup Kommune afsætter en million til at virkeliggøre borgernes bedste projektidéer i Ballerups fire bydele. Projektet har til formål at styrke fællesskabet i de enkelte bydele gennem aktiviteter og områder, der er kretive og nyskabende.

Temaet for Borgermillionen 2018 er hentet fra Ballerup Kommunes Vision 2029 - Vi skaber fremtiden sammen. Her er der udtrykt et ønske om følgende:

"Stærke fællesskaber, et rigt forenings- og kulturliv, hvor borgerne har lyst til at involvere sig og tage ansvar for, at Ballerup er et rigtig godt sted at bo."