Kom til borgermøde i Skovlunde

Borgermødet vil handle om den fremtidige udvikling af Skovlunde bymidte
22. februar 2017

Torsdag d. 2. marts er der borgermøde om den spændende udvikling af Skovlunde bymidte. Mødet finder sted kl. 19.00-21.00 i hallen ved Skovlunde Skole Syd

Kom og hør den nye ejer af Skovlunde Centret fremlægge planerne for fornyelse af hele den nordlige del af Skovlunde Bymidte. På mødet vil du få et indblik i, hvordan man samlet set forestiller sig, at bymidten kommer til at se ud, herunder hvilke typer af boliger og butikker man planlægger at etablere.

Mødet afholdes, inden forslaget til en lokalplan for området er udarbejdet. Du har derfor mulighed at udtrykke din mening og få indflydelse på lokalplanen, inden Kommunalbestyrelsen sender forslaget i offentlig høring.

Hør også Ballerup Kommune give en status på den planlagte indsnævring og ombygning af Ballerup Boulevard.