Kom til borgermøde om Mange ældre – Mange kulturer

Kom til borgermøde den 2. maj
6. april 2017

Hvordan skaber vi i fællesskab et godt liv for alle ældre i Ballerup uanset kulturel baggrund? Kom til borgermøde tirsdag den 2. maj kl. 17.30-19.30 på Ballerup Rådhus.

Kom til borgermøde om Mange ældre – mange kulturer.

Kommunalpolitikerne i Ballerup inviterer til borgermøde tirsdag den 2. maj kl. 17.30-19.30 på Ballerup Rådhus.

Omdrejningspunktet for mødet er ældrelivet i Ballerup Kommune. Hvordan skaber vi i fællesskab et godt liv for alle ældre i Ballerup uanset kulturel baggrund?

Så kom til borgermødet, og fortæl os om dine ønsker og drømme for et godt ældreliv i Ballerup – uanset din kulturelle baggrund.

Borgermødet er for alle, både unge, ældre og foreninger. Det vigtigste er, at vi får præsenteret så mange forskellige synspunkter som muligt på mødet.