Kom til informationsmøde om Ballerup bymidte

ballerup bymidte oversigtskort
6. april 2018

Den 19. april holder vi informationsmøde, hvor du kan høre mere om udviklingen af Ballerup bymidte og lokalplan 151

Ballerup bymidte gennemgår en stor udvikling i disse år. Vi holder derfor informationsmøde den 19. april, hvor du kan høre mere om planerne for bymidten.

På mødet vil borgmester Jesper Würtzen både fortælle generelt om kommunens ønsker og idéer til en bedre bymidte og mere konkret om de projekter, der er på vej i bymidten.

Ved samme lejlighed præsenterer vi forslag til Lokalplan 151 for et område ved Parkvej (ved siden af Parkskolen). Lokalplanen giver mulighed for boligbebyggelse på de arealer, som i dag rummer pavillonbygninger med korttidsboliger. Lokalplanen kan ses her: www.ballerup.dk/blivhoert.

Borgermødet foregår på Rådhuset i Atriet torsdag den 19. april kl. 19.00. Tilmelding er ikke nødvendig.