Kom til julefrokost på ældrecaféerne

Julefrokost på ældrecaféerne
24. november 2017

Køkken Ballerup inviterer alle kommunens ældre til dejlig julefrokost i plejecentrenes caféer. Find det tidspunkt og den café, der passer dig bedst.

Ho-ho-ho! Sig nærmer tiden for den smukke og hyggelige julehøjtid, og det fejrer Køkken Ballerup med en dejlig julefrokost for alle kommunens ældre.

Arrangementet løber af stablen på forskellige tidspunkter i de enkelte caféer på plejecentrene, så du har mulighed for at finde det tidspunkt, der passer dig bedst. Se oversigten nedenfor.

Oversigt over ældrecafeernes julefrokoster

Café Lindehaven: Torsdag den 7. december.

Tilmeldingsfrist: Fredag den 1. december.

Café Lundehaven: Onsdag den 13. december.

Tilmeldingsfrist: Onsdag den 6. december.

Café Egely: Mandag den 18. december.

Tilmeldingsfrist: Mandag den 11. december.

Café Sønderhaven: Tirsdag den 19. december.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 12. december.

Café Rosenhaven: Onsdag den 20. december.

Tilmeldingsfrist: Onsdag den 13. december.

Menu og pris

Billetter kan købes i de enkelte caféer og koster 100 kr. Prisen inkluderer juleplatte, ris a la mande med kirsebærsovs og en sodavand/øl.

Bemærk, at der er begrænset antal pladser.

Når de enkelte caféer holder julefrokost, er der lukket for øvrigt salg, og vi henviser i stedet til vores andre caféer.