Lej Bøtø Strandpark

Bøtø Strandpark er Ballerup Kommunes feriekoloni
29. november 2018

Foreninger og borgere kan leje kommunens ferieejendom, Bøtø Strandpark, der ligger ved Marienlyst på Falster.

OBS: Hvis du vil booke Bøtø Strandpark eller vide mere, skal du over på deres egen nye hjemmeside: https://boetoe.ballerup.dk/

Mangler du en fantastisk ramme om foreningens weekendtræf eller den store familiefest? Så se her!

Bøtø Strandpark er et dejligt åndehul i grønne omgivelser tæt på Østersøens blå bølger. Skoler, foreninger og private kan leje ferieejendommen, som kan bruges til mange formål.

Der er plads til 90 gæster med overnatning, og maden behøver du ikke tænke på. Den lokale bestyrer sørger nemlig for, at der er fuld forplejning efter dine ønsker under hele opholdet.

Varm anbefaling fra gæsterne
Bøtø Strandpark lægger hus til mange forskellige aktiviteter hen over året lige fra lejrskoler til træningslejre og runde fødselsdage. Fælles for alle begivenhederne er, at gæsterne er meget begejstrede for de dejlige rammer.

Det lokale kor, Sweet & Swing, har siden 1992 besøgt Bøtø Strandpark en gang om året, hvor de nyder et par dages intensiv træning og social samvær. 
"Vi nyder at komme her. Forplejningen er i top og der er god plads både inde og ude," fortæller Bent Rasmussen fra Sweet & Swing.

Flere lokale har også benyttet ejendommen til private fødselsdage. Heidi Vinding har allerede holdt en 40 års fødselsdagsfest i de smukke rammer for et par år siden og har arrangeret en ny rund fødselsdagsfest på Bøtø Strandpark i år.

"Vi kan være sammen med vores gæster på en afslappet måde, og har mulighed for at arrangere en masse sjove aktiviteter og konkurrencer, som kan ryste selskabet sammen," siger Heidi Vinding.

Se mere her
Læs mere om mulighederne og betingelserne for at leje Bøtø Strandpark på Bøtø Strandparks hjemmeside.

Du kan også klikke på videoen og komme en tur med til Bøtø: