Lokale ildsjæle hædret ved festlig prisuddeling

kulturprisen
20. januar 2019

Fredag aften lagde Baltoppen LIVE gulv til den traditionsrige nytårsfest på kulturområdet. Til festen blev flere af Ballerups inspirerende drivkræfter hædret

Den store sal i Baltoppen LIVE var fredag aften fyldt med glade og feststemte folk. Anledningen var den årlige uddeling af priser til personer fra det lokale kultur- og idrætsmiljø, der har gjort sig særligt bemærket i årets løb. Aftenen blev derudover krydret med indslag fra Ballerups musik- og teaterscene.

Fotograf: Lars Dalby

årets leder
Billedtekst: Prisen for Årets Leder for øvrige foreninger gik til Belinda Hinz-Jacobsen. Hun er frivillig i afdelingsbestyrelsen i Grantoften, og hun har siddet i bestyrelsen i 15 år. Belinda Hinz-Jacobsen modtog prisen for sit store arbejde og engagement.

årets leder
Billedtekst: Lise Riise tog prisen som Årets leder for idrætsforeninger. Lise er aktiv i foreningen ’Aktive Seniorer Ballerup’, og her er hun blandt andet med til at sikre medlemmerne kan dyrke både gymnastik, linedance, yoga og vandgymnastik

kulturprisen
Billedtekst: Kulturprisen blev også uddelt fredag aften. Med Kulturprisen fulgte også en check på 20.000 kr. fra Danske Bank, Ballerup Afd. Prisen blev overrakt af bankdirektør Morten Skovboe, og prisen gik i år til Bjarne Aaberg for sit store arbejde i Ballerup Musikfest Forening.

talentprisen
Billedtekst: Unge med særlige evner på kulturområdet blev også hyldet ved fredagens fest. Talentprisen gik i år til det unge talent Alberte Kragh, der blandt meget andet har udgivet fire sange, hvoraf den første snart runder 100.000 afspilninger på musiktjenesten Spotify.

team ballerup
Billedtekst: Traditionen tro bød aftenen også på uddeling af penge fra Team Ballerup til de lokale eliteforeninger. I år blev der uddelt i alt 725.000 kr. Pengene fordelte sig således: 

Ballerup Atletik Klub: 50.000 kr.
Dansk Bicycle Club: 100.000 kr.
BMS Basket: 125.000 kr.
Ballerup Skovlunde Fodbold: 150.000 kr.
Ballerup Skytteforening: 150.000 kr.
Svømmeklubben Triton: 150.000 kr.