Markedsdag for fuld musik på Rosenhaven

Markedsdag på plejecenter Rosenhaven
9. juni 2017

Både unge og gamle deltog i plejecentrenes UNICEF markedsdag i Plejecenter Rosenhavens skønne have. Den velbesøgte markedsdag indsamlede over 3.000 kr. til Ballerup UNICEF-By.

Billedtekst: Bandet Time Out sørgede for god musik og den rette markedsstemning til plejecentrenes markedsdag lørdag den 3. juni.

Plejecentrenes markedsdag, som i år donerer overskuddet til Ballerup UNICEF-by, var et stort tilløbsstykke.

Den frodige have der omgiver Plejecenter Rosenhaven var forvandlet til en markedsplads med alle mulige forskellige aktiviteter for store og små

FDF Skovlunde sørgede for et hyggeligt bål, så alle der havde lyst kunne bage sit eget snobrød, børnene gav den gas på hoppeborgen, og Ellekilde Fritidscenters lille hest Sylvester traskede rundt på havens grussti med både unge og gamle i trækvogn.

Der var også forskellige boder der fristede med gode varer blandt andet en strikkebod med de populære sprutter til små børn.

Borgmester  Jesper Würtzen og 1. viceborgmester Lolan Ottesen kiggede også forbi og prøvede kræfter med de mange aktiviteter. Dagens sluttede på festlig vis med, at Vagn Hansen, der er beboer på Plejecenter Lundehaven, i fællesskab med borgmesteren sendte en buket blå UNICEF balloner til vejrs.

Takket være de mange besøgende blev der indsamlet i alt 3.204 kr. til Ballerup UNICEF-by. Checken med det flotte beløb bliver overrakt fra Lundehavens beboere til projektleder på Unicef by Cecilie Tellefsen mandag d. 12. juni om eftermiddagen.

Markedsdagen var arrangeret i samarbejde med Fritidscenter Ellekilde, LIONS Club Skovlunde og FDF Skovlunde og Ballerup Kommunes plejecentre.

Nyd et par dejlige billeder fra dagen

En af boderne solgte de populære "sprutter" til små børn

1. viceborgmester Lolan Ottesen (S) besøgte også markedsdagen

De blå UNICEF balloner blev sendt til slut sendt til vejrs som en festlig markering på en dejlig dag.

Borgmester Jesper Würtzen hyggede sig med en lille tur i hestevogn sammen med Julie.