Mere Monitor er månedens UNICEF’er

Mere Monitor er månedens UNICEF'er
12. juni 2017

I maj måned fik Ballerup Kommune sin helt egen UNICEF By sang, da Mere Monitor, lancerede ”Verden Brænder”. Nu modtager Mere Monitor prisen som Månedens UNICEF’er.

Billedtekst: Sebastian Dahl og Amanda Skovgaard fra Mere Monitor fylder bolde i UNICEF indsamlingsrøret, som symbol på deres bidrag til indsamlingen.

De unge fra kommunens musiktalent program, Mere Monitor, lancerede i maj måned sangen ”Verden Brænder”, hvor de i bedste ”We are the world”-stil synger om, at der er brug for, at verden står sammen og hjælper børn i nød.

Videoen er blevet vist mere end 16.000 gange på Facebook og sangen har foreløbig indsamlet 2.200 kr. ind til UNICEF, og det udløser nu den ærefulde titel som månedens UNICEF'er til Mere Monitor.

”De unge musikere har gjort en stor indsats for at skabe opmærksomhed om, at Ballerup Kommune er UNICEF by både i og udenfor kommunegrænsen, og jeg er stolt over at give prisen til dem,” siger Cecilie Bro Tellefsen, der er projektleder for indsamlingen.

Sebastian Dahl, der er forsanger på Verden Brænder, er glad for prisen.
”Vi lavede sangen, fordi vi vildt gerne vil støtte det gode formål. Det er fedt, at folk har taget så godt imod den, og vi håber selvfølgelig, at endnu flere vil købe den og dermed støtte UNICEF,” siger Sebastian Dahl.

Indsamlingsmålet for UNICEF-By er 1 million kroner, og indsamlingen har netop rundet 100.000 kr.

Om Mere Monitor

• Mere Monitor er et 1-årigt talentforløb for unge musikere i Ballerup
  • 19 unge mennesker, heraf 5 solister og 4 grupper, har gennemført programmet
  • De unge er en broget skarre. Nogle er opvokset og bosiddende i kommunen, mens de tre rappere i Moneytearz kom til Ballerup som       flygtninge