Nemmere aften- og natparkering for Hjemmeplejen

parkering i grønnehaven
7. august 2019

Hjemmeplejen i Ballerup Kommune kan nu parkere nemmere om aftenen og natten i AAB's afdeling 107 Grønnehaven i Skovlunde.

Foto: Borgmester Jesper Würtzen sammen med repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen i Grønnehaven. Fra venstre Glenn Enna, formanden Lene Enna og Pernille Jørgensen.

Af og til er det svært for Hjemmeplejen i Ballerup Kommune at finde en ledig parkeringsplads, når de skal ud og hjælpe en borger i aften- og nattetimerne. Nu er det dog blevet nemmere at finde parkering i AAB's afdeling 107 Grønnehaven i Skovlunde.

Her er det nu muligt for to af Hjemmeplejens biler at parkere ved besøg fra kl. 18.00 til kl. 06.00 alle ugens dage foran portene, hvor afdelingen blandt andet opbevarer trailere, uden, at der lander en parkeringsbøde i forruden. 

- Det her er et rigtigt godt initiativ, som jeg kun kan bifalde. Jeg hører jævnligt om udfordringer med at finde parkeringspladser i aften- og nattetimerne for hjemmeplejen. Jeg håber, at Grønnehavens løsning kan inspirere andre bestyrelser til lignende tiltag, siger borgmester Jesper Würtzen (A).

Borgmesteren bliver bakket op af kommunalbestyrelsesmedlemmet Michael Jensen (O), der selv bor i boligafdelingen

- Jeg er glad for, at bestyrelsen i afdeling 107 tog udfordringen op ved min henvendelse omkring parkeringspladserne. Jeg vil gerne sende en stor ros til bestyrelsen for hurtig handling.

Det er bestyrelserne i de enkelte boligafdelinger, der skal tage initiativ til eventuelle ændringer i parkeringsregler på deres område, og det er i sidste ende også bestyrelserne, der skal godkende dem.

skilt i grønnehaven
Foto: Sådan ser skiltet ud, der nu sikrer Hjemmeplejen nemmere parkering i Grønnehaven