Nu er boligselskabet på plads

Ballerup Boligselskab står for opførelsen af Ballerup Kommunes nye boliger til voksne med udviklingshæmning
13. marts 2017

Ballerup Boligselskab forvandler den den tidligere UCC-bygning i Skovlunde til nye boliger for voksne med udviklingshæmning.

Billedtekst: De nye botilbud for voksne med udviklingshæmning får efter planerne direkte udgang til egen lille have samt adgang til en fælles grøn atriumgård. Idéskitse: Rørbæk & Møller Arkitekter ApS.

Ballerup Kommune købte i sommer den tidligere UCC-bygning i Skovlunde, og der arbejdes på højtryk med at realisere planerne for den nye bygning. Når det nye multihus står klar kommer det både til at huse Kasperskolen og et af kommunens bo- og dagtilbud for voksne med særlige behov.

Kommunen ønsker at samarbejde med et boligselskab om byggeri af det nye bo-og dagtilbud og efterfølgende udlejning af boligerne i botilbuddet. Der har derfor siden årsskiftet været dialog med interesserede boligorganisationer, og nu er valget truffet.

Valget er faldet på Ballerup Boligselskab og deres administrationsselskab Domea.dk
"Domea.dk skilte sig ud med en særlig innovativ tilgang til opgaven, stor forståelse for involveringen af brugere samt forståelse for kompleksitet og muligheder i projektet," siger Mads Bo Bojesen, der er chef for Center for Ejendomme.

Ballerup Kommune regner med at få en formel samarbejdsaftale på plads med Domea.dk/Ballerup Boligselskab i løbet af marts måned.

Der er forventet indflytning i de nye boliger omkring årsskiftet 2019/2020. Læs mere om planerne for det nye multihus her